Cistell

Total: 0,00 €

« Continua comprant Finalitza comanda

Arlet "Desconnexió"

Casa Angrill

Arlet "Desconnexió"
Desconnectar per poder connectar. Renovar sense oblidar els orígens. Les millors transformacions poden ser aquelles que no són necessàries. Amb el seu segon disc d’estudi, D̷e̷s̷connexió, el conjunt manresà surt de la seva zona de confort per buscar temes, sonoritats i elements nous, però sense deixar de banda l’essència dels inicis. La calidesa del directe d’Arlet continuarà sent un element essencial en aquesta desconnexió que busca connectar directament amb el públic.

Dia: 13 de juliol de 2024
Hora: a les 20 h
Lloc: domo geodèsic de Casa Angrill (Lladurs)

Preu: 12 euros
*Entrada gratuïta per als menors de 12 anys

Si et vols quedar a dormir a Casa Angrill després del concert, contacta al 607306323.

***

2n Cicle de concert Solpost al domo geodèsic

Encetem el 2n cicle de concerts SOLPOST al domo geodèsic d'Angrill, un espai a 20 minuts de Solsona on poder gaudir d'unes postes de sol impressionants acompanyades de concerts a l'aire lliure.

El cicle SOLPOST neix a Montpol (Lladurs) després de construïr un domo geodèsic a Casa Angrill. Aquesta estructura geomètricament peculiar situada en un entorn natural preciós on poder gaudir de les millors postes de sol ens va portar a voler-hi fer quelcom més. Tenint en compte la bona sonoritat que proporciona i les vistes del lloc on està situat vam creure que seria una bona proposta organitzar-hi concerts. La bona rebuda del passat cicle ens ha animat a organitzar-ne un segon i per tal que més públic pugui gaudir d'aquesta experiència. Ho acompanyarem amb vins ecològics d'Enlairevins i cervesa artesanal de Casa Dalmases.

Sortejarem una estada a Angrill per a totes els persones que assisteixin a dos a més concerts del Cicle.

 

1. Escull el dia

2. Escull l'hora

No hi ha sessions disponibles per aquest dia.

 

Ho sentim, la venda d'entrades online per a Arlet "Desconnexió" es tanca 3 hores abans de l'activitat. Si us plau, tria una altra sessió.

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10