Cistell

Total: 0,00 €

« Continua comprant Finalitza comanda

The Sey Sisters, concert solidari del SOM

Solsonès Obert Món

The Sey Sisters, concert solidari del SOM

Polifonia, veus, arrels africanes, reivindicació, empenta, força són paraules que defineixen el grup The Sey Sisters que actuen en el concert solidari d’enguany organitzat per l’ONG Solsonès Obert al Món a la plaça del Camp.

L’Edna, la Yolanda i la Kathy Sey són tres germanes d’origen ghanès que porten la música a la sang, especialitzades en gospel i funkystep. Les lletres de les seves cançons parlen d’esperança, fe, llibertat, amor i que un món millor és possible. Les Sey Sisters són tres veus de la nova generació de música negra catalana d’origen africà que des del 2006 s’han anat forjant lentament amb diversos àlbums, l’últim, el 2021, titulat: “We got your back” El 2017 van ser escollides Osonenques de l’Any i creuen que encara queda molt camí perquè la discriminació i el racisme desapareguin.

De nou, aquest any la recaptació dels diners s’enviarà a l’Associació Elín, a Ceuta. Elín es un oasi de llibertat i justícia per a les persones migrants durant la travessa que fan cap a Europa. Elín aixopluga, dona suport i orienta les persones que arriben a Ceuta creuant la tanca o a través del mar. Les activitats i les campanyes que duen a terme es basen en la inclusió i la diversitat, es fan classes de castellà, es resolen dubtes sobre la situació legal de les persones migrants i denuncien situacions de violació de Drets Humans a la Frontera Sud.

Dia: diumenge 4 setembre de 2022
Hora: a les 19 hores
Lloc: plaça del Camp de Solsona

Preus:
- entrada general: 12 euros
- menors de 12 anys: gratuïta

Detalls a tenir en compte:
- Venda d'entrades online fins 12 hores abans d'inici de l'esdeveniment i també a taquilla 1 hora abans d'inici del concert fins a esgotar localitats
- En cas de pluja, el concert es traslladarà a la sala polivalent

1. Escull el dia

2. Escull l'hora

3. Escull la tarifa

Entrades per al Diumenge 04 Setembre 2022 a les 19.00 h

Completa la teva visita
per al Diumenge 04 Setembre 2022

Aquestes són altres activitats que pots reservar per a completar la teva visita per aquest dia.

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10