Cistell

Total: 0,00 €

« Continua comprant Finalitza comanda

Ruta de senderisme guiada

Solsona Experience

Ruta de senderisme guiada

El barranc de Pallarès és un torrent afluent del riu Negre. Les seves aigües i el seu entorn natural han donat acollida a l’actual ciutat de Solsona. De la mà de Sàmara Natura descobriràs la bellesa i importància del bosc de ribera i els tresors naturals del Solsonès.

Els guies de Solsona Experience t’obriran les portes a conèixer la Solsona ibèrica tot visitant el poblat del Castellvell, et transportaran a l’edat mitjana, època de màxima esplendor del castell de Solsona (actual Castellvell d’Olius) i et mostraran altres secrets de la nostra ciutat.

Entre freixes, roures i pins i envoltats de mallerengues i picots, coneixerem aqüeductes, ibers i senyors feudals. El gran mirador del Castellvell, talaia de la ciutat de Solsona, ens oferirà repòs i vistes del vinyet de Solsona i bona part de la comarca del Solsonès.

El preu inclou: guia de natura + guia cultural. Guiatge compartit.

Durada: 3 hores

Punt de trobada: plaça del Consell Comarcal

Tipus d'activitat: ruta cultural i de natura

Places disponibles: 30 persones per sessió

Organitza: Sàmara Natura i Solsona Experience

Sàmara Natura neix al bosc del Solsonès. Com un espai on fer créixer la sostenibilitat, la conscienciació i el contacte amb la natura. Vol ser un projecte cooperatiu d’educació i serveis ambientals on es desenvoluparan diferents activitats de sensibilització, formació i coneixements del medi. Una iniciativa participativa per infants, famílies i adults.

1. Escull el dia

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10